Personlig indflydelse – få et gratis kapitel af bogen

Overbevisende.dk er Danmarks største blog for professionelle, der lever af deres indflydelse. Vi er over 3000 tilmeldte.

Bloggen blev grundlagt, fordi jeg sidste år udkom med bogen ‘Personlig indflydelse’ på Bogforlaget Frydenlund.

Den er nu en Bestseller, men forlaget har givet mig lov til at give et gratis kapitel væk til interesserede læsere.

Er du utålmodig, så scroll ned med det samme, skriv din mail i feltet, og klik tilmeld – så får du kapitlet med det samme.

Hvad handler kapitlet om?

Kapitlet handler som resten af bogen om, hvordan man får mere personlig indflydelse.

Mere præcist giver dette kapitel dig indblik i et enormt overset psykologisk princip til at få indflydelse – både mundtligt og skriftligt. I kapitlet får du seks konkrete teknikker til at bruge princippet.

Og undervejs i kapitlet vil du møde flere amerikanske præsidenter, hjemløse sælgere, sleske bilforhandlere – og du vil også få svaret på, hvorfor du overspiser til juleaften. Det bliver ikke kedeligt:)

Du kan se, hvad andre har skrevet om kapitlet nede i kommentarfeltet.

Hent kapitlet med det samme

Skriv din mail i feltet nedenunder, så får du sendt kapitlet indenfor 2 minutter. Du tilmelder dig samtidig min nyhedsmail, som udkommer to gange månedligt med konkrete tips til at øge din indflydelse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

/Morten Münster

 

 

PS: Husk, at du kan bestille bogen i din foretrukne boghandel:

Køb bogen hos Gyldendal

Køb bogen hos Saxo

Køb bogen hos Frydenlund

Om Bro

Kommentarer

 1. Casper Bach says:

  Til lykke! og tak. Glæder mig til at læse det.

 2. Fattima says:

  Tak for denne og til lykke med den kommende bog. Bliver spændende. Jeg skal nok vende tilbage med noget feedback.

 3. Sune Juul-Sørensen says:

  Hej Morten. Glæder mig til at læse den. Har du planer om en e-bogs udgave?

  • Morten Münster says:

   Hej Sune – mange tak for kommentaren. Så vidt jeg ved, er der ikke endnu nogle planer, men du er den fjerde, der har spurft, så jeg skal nok overlevere interessen til forlaget. Kender ikke helt deres holdning til ideen. Men under alle omstændigheder – tak for interessen!

 4. Jakob W. says:

  Nåååå. Endelig kom det:) troede du havde snydt os:)

  Spøg til side, glæder mig til at gå ombord i det…

  • Morten Münster says:

   Hej Jakob – jeg er også selv utålmodig. Glæder mig til at høre, hvad du synes om kapitlet.

 5. Per Christensen says:

  Spændende tiltag, Morten – og en smart salgsteknik!
  Det virkede i hvert fald på mig. Jeg vil gerne læse mere og forudbestiller nu bogen… Tør man anmode om forfatterens signatur på mit eksemplar?

  • Morten Münster says:

   Dejligt at høre Per – både, at du kan lide tiltaget, at du har forudbestilt bogen, og at du anerkender salgstenikken. Faktisk så handler noget af kapitlet jo om, hvorfor denne teknik kan være effektiv at bruge. Jeg glæder mig til at høre dine tanker om kapitlet/bogen.

 6. Hej Morten. Har lige slugt kapitlet råt – og GLÆDER mig til bogen er på gaden. Meget tankevækkende læsning.

  • Morten Münster says:

   Hej Merete

   Det er jo sådan en feedback, man kun tør håbe på! Mange tak:) Det har lige gjort min dag en lille smule bedre.

 7. Morten Hyldelund says:

  Hej Morten. Tak for kapitlet. Spændende og meget jordnær tekst med mange gode eksempler og historier. Virker umiddelbart meget brugbart i mit arbejde som sælger og underviser. Er der forskel på om teknikkerne bruges mundtligt eller skriftligt?

  Glæder mig til at læse resten!

  • Morten Hyldelund says:

   vil også gerne tilskrives flokken der efterspørger en e-bogsversion 🙂

   • Morten Münster says:

    Hej Morten

    Tak for den gode feedback – og jeg er især glad for, at du kalder det jordnært og praktisk. Det har virkelig været meningen!

    Jeg kan ikke svare præcist på dit spørgsmål, da jeg ikke har data til at understøtte det. Dog kan jeg sige, at der eksisterer rige mængder undersøgelser, der viser dets effekt i begge tilfælde. Så umiddelbart ville jeg vurdere, at der ikke var stor forskel. Dog er det, som der også står i kapitlet, altid enormt effektivt, hvis man kan få folk til at forpligte sig skriftligt.

    PS: Din e-bogs-interesse er også noteret:)

 8. Maria Stenander says:

  Hej Morten!

  Jeg er vild med din måde at skrive på!
  Tusind tak for smugkigget til en bog, jeg bliver nødt til at eje. Det er jeg helt overbevist om, jeg ikke vil fortryde 😉
  Så nu hvor jeg alligevel “har skoene på”, kan jeg lige så godt forudbestille den.

  • Morten Münster says:

   Hej Maria

   Mange tak for de fine ord. Det er jo sådan en feedback, der gør de mange 100 timer i diverse sommerhuse tiden værd:) Jeg håber, at resten af bogen kommer til at leve op til dine forventninger. Og ja, i virkeligheden, så handler denne form for markedsføring jo i bund og grund om at give modtageren skoene på. Godt set!

 9. Tak – så blev du lige dagens overspringshandling midt i opgaveskrivningen :-). Bogen er allerede bestilt – og flere tips er delt over middagsbordet.

  • Morten Münster says:

   Jeg kan sagtens leve med at være en overspringshandling:)

   Og jeg er jo rigtig glad for, at du allerede har bestilt den Githa – men husk nu at holde nogle af de forskellige tips:)

   /M

 10. Spændende læsning, Morten! Som mange nævner er det meget “letlæseligt” og jordnært – det kombineret med spændende og umiddelbart meget brugbare metoder, virker det som en bog jeg må have 🙂

  • Morten münster says:

   Hej Jonas, tak fordi du tog dig tid til at komme tilbage og lægge en kommentar. Og jeg kan kun sige, at din konklusion på ræsonnementet virker helt oplagt:) tak for de fine ord!

 11. Jens Flanke says:

  Virkelig underholdende læsning! Og godt billede med ‘at få skoene på’

  Glæder mig til bogen.

  • Morten Münster says:

   Hej Jens

   Mange tak for ordene – og jeg er også sev glad for det med skoene:) Men det må jeg jo takke min mor for…

 12. Tak for det – glæder mig meget til at læse resten – det er jo superspændende 🙂 Lea

  • Morten Münster says:

   Hej Lea

   Det er jo sådan en kommetar, der gør weekenden endnu bedre:)

   Virkelig fedt at høre, at du kan lide det!

   /M

 13. Super 1. kapitel – giver virkelig stof til eftertanke. Bliver da nødt til at læse resten 🙂

  • Morten Münster says:

   Hej Sarah: Det er jo sådan en kommentar, man håber på:) Jeg er rigtig glad for, at du kan lide kapitlet.

 14. Anette Dam Larsen says:

  Rigtig spændende kapitel med gode metoder og ovenikøbet letforståeligt. Din bog falder lige ned i min turban som en god teori jeg kan bruge i det afgangsprojekt jeg er igang med at skrive, hvor jeg skal forsøge at implementere nogle nødvendige forandringer blandt nogle medarbejdere som helst så vi gjorde som “vi plejer”. Så her er et frisk pust ift. de klassiske måder at forankre en forandring. Så jeg køber bogen. Jeg kan desværre ikke kan vente på at en e bogs udgave kommer i handel, men tilslutter mig behovet.
  Venligst fra Anette

  • Morten Münster says:

   Hej Anette. Mange tak for din gode feedback. Bogen er netop tænkt som et alternativ til den gængse måde at tale om forandring og påvirkning på. Og det med det letforståelige er jeg også glad for. Det skal jo være en bog, som jeg selv ville have købt. Naturligvis er jeg også glad for, at du vil investere i bogen, jeg håber, den vil leve op til dine forventninger – og jeg skal nok overlevere din tilslutning til e-bogs-versionen.

 15. Tak for 1. kapitel! Det var så spændende, at jeg straks bestilte hele bogen 🙂

  • Det er jo præcis opskrften på det perfekte svar set fra min side:) Tak Berit.

   • Lisbeth petersen says:

    Super interessant at læse.
    Jeg køber bogen

    • Morten Münster says:

     Hej Lisbeth – det er jo en fantastisk dejlig nyhed på en ellers regnvåd dag:) Jeg håber, du vil synes om hele bogen!

     • Hej Morten
      Jeg må sige det er interessant læsning at blive præsenteret for teknikerne – og ingen tvivl om at hele bogen skal læses.

  • Inger Ravn says:

   Kære Morten.
   Interessante vinkler – har allerede købt bogen, efter jeg hørte dig i radioen.
   Skal bruge nogle gode ideer for at få et større flow/ andet bevægelsesmøsnter ind i projektforslag til indretning. Det fik jeg 🙂
   Mvh Inger

   • Kære Inger
    Jeg er glad for, at du lyttede med forleden – og sikke en fantastisk nyhed 🙂 Jeg er glad for, at bogen kunne inspirere dig.

 16. Virkelig velskrevet kapitel, tilmed med sjove eksempler, som i alt fald jeg måtte trække lidt på smilebåndet over og dele med min mand. Særligt den med bare at rose børnene for deres utrolige evne til oprydning, selv om hele huset ligner noget der er løgn! :-)) Det bliver vores nye strategi herhjemme.
  Fascinerende som vi mennesker er forudsigelige og temmelig ensrettede i vores påvirkning/responsmønster, selv om vi måske tror noget andet.
  Jeg vil da have nogle af “fiduserne” i tankerne fremadrettet – selv om det også i nogen grad kan virke manipulerende og en anelse usympatisk at tænke den form for strategi ind i sin relation til andre……

  • Hej Tine

   Mange tak for den fine feedback! Dette kommentarfelt er naturligvis for lille til at gå helt dybdegående ind i diskussionen om manipulation og den usympatiske del, som du nævner. Jeg vil dog bare skrive her, at jeg ikke er enig – strategierne i kapitlet og i resten af bogen er på mange måder langt mere etiske end forskellige andre metoder til at få sin vilje med andre. Og man skal huske på, at hver gang man forsøger at ændre et andet menneskes holdning til en given sag, så manipulerer man med dem i ordets forstand – man skal bare sørge for at gøre det på en respektfuld måde og samtidig ikke få dem til ta gøre noget, som man vurderer er imod deres egne interesser.

   Når det er sagt, så ved jeg godt, at jeg sætter tingene på spidsen – men det er jo også for at gøre det læsdværdigt – så det er jeg glad for, at du synes, det er:)

 17. Sanne Haltou says:

  En god idé at følge op på læsningen af kapitlet. Jeg syntes det var så godt at jeg ville kommentere det, men glemte det – indtil du mindede mig om det.
  Kapitlet faldt ned det helt rigtige sted hos mig og jeg vil absolut købe bogen. Nytænkning er forfriskende, men at blive mindet om noget man egentlig godt ved, og få strategier til at bruge denne viden, er endnu bedre. Så mange tak for stimulerende læsning.

  • Morten Münster says:

   Hej Sanne

   Mange tak fordi du lagde vejen tilbage forbi for at give feedback. Jeg er rigtig glad for den positive feedback, og jeg er selvfølgelig også glad for, at kapitlet faldt i så godt jord, at du vil købe bogen. Og så er jeg enig: Mange af elementerne er en måde at strukturere menneskelige mekanismer, vi egentlig godt ved instinktivt.

 18. Lone Kirt says:

  Virkelig velskrevet og let læselig. Gode og sjove eksempler – og mange rigtig smarte råd og metoder. Tak for god læsning.

  • Morten Münster says:

   Hej Lone – mange tak fordi, du tog dig tid til at vende tilbage og give feedback. Jeg er virkelig glad for den gode feedback!

 19. Michael westh says:

  På forhånd tak!

 20. Jane Clausen says:

  Hej Morten
  Jeg kan rigtig godt li`din blanding mellem personlige oplevelser og henvisning til forskning og nye undersøgelser.
  Mange bøger kører desværre i samme rille – men ud fra det jeg har læst, kan jeg se din bog er et forfriskende pust.
  Jeg glæder mig til på et tidspunkt at læse hele din bog og er meget glad for dine Nyhedsbreve.
  De aller bedste hilsner
  Jane C

  • Morten Münster says:

   Hej Jane

   Mange tak for de fine ord! Fortæl mig gerne, hvad du synes om hele bogen, når du kommer dertil.

 21. Kære Morten
  Efter jeg havde rekvireret det gratis kapitel fra din bog og læst det, måtte jeg straks købe bogen. Den er nu læst fra ende til anden.

  Tusind tak for en alle de aha oplevelser jeg har fået. Bogen var lige præcis det jeg havde brug for, for at forstå min egen adfærd og dermed indsigt til at kunne ændre på den.

  Den er let læselig og vil være en bog jeg vil vende tilbage til, når jeg har brug for opfriskning. Den er nu fuld af overstegninger, og dem vil jeg arbejde videre med i forhold til min aktuelle situation.

  Bogen giver mig associationer til coachingens verden, anerkendende ledelse med mere, men du formår at gøre situationerne billedligt soleklare og tilgængelige for enhver.

  • Morten Münster says:

   Hej Laila

   Det var da en kommentar sendt fra himlen: Tusind tak for den gode feedback, det betyder meget for mig, at der er folk i den anden ende, der kan bruge tankerne. Og godt, at du har stereget i den! Så ved man, den har været god:)

 22. Jørgen Rix says:

  Godt skrevet og let læseligt. Jeg kan godt lide eksemplerne – der er jo ingen grund til at gøre tingene til raketvidenskab.

 23. Mariane Andersen says:

  Hej
  Linket til kapitlet virkede ikke, og så kom jeg bort fra det.

  Hilsen
  ;Mariane

 24. Lennart von Haffner says:

  Tak for læsningen, friskt og charmerende – hbis det ikke er nyt stof, så er det jo godt at få en reminder om hvor let livet kunne være, hvis bare…
  Tænker på, om ikke indholdet i bogen, med den rette facilitator, kunne bringes i spil overfor fundraisere i kulturlivet? I form af en workshop. Det kunne også være sjovt, hvir en TV kanal kunne lave et format over temaet, i form af spil mellem hold? Kh Lennart

  • Morten Münster says:

   Hej Lennart

   Mange tak for kommentaren – og den gode feedback. Som du selv skriver, så er en del af det jo ikke nyt – hverken forskningsmæssigt eller erfaringsmæssigt. Men forhåbentligt kan fremstillingen give inspiration og binde det sammen på en måde, der giver ideer til praktisk brug. Og jeg er enig i, at redskaberne kan bruges vidt forskellige steder. Glæder mig til at høre, hvad du synes om resten af bogen.

 25. Merete Gramstrup says:

  Velskrevet kapitel- både lærerigt og underholdende. Jeg vil helt sikkert læse resten af bogen – fint med en appetivækker. Tak 🙂

  • Morten Münster says:

   Hej Merete – mange tak for den gode kommentar. Vend endelig gerne tilbage med din holdning, når du har været gennem hele bogen.

 26. Lone Trudsø says:

  Bestilte kapitel 1 – hvilket fik mig til at bestille bogen, naturligvis.
  Er kommet 2/3 ind i bogen og har allerede “solgt” den videre så godt til nogle af mine kolleger, at jeg ikke får mulighed for at læse den færdig i Pinsen, idet en af kollegerne gerne ville have den med hjem selv.

  Men ud fra det jeg har læst må jeg sige, at bogen er utrolig velskrevet og lettilgængelig. Den indeholder relevante eksempler og anvisninger, som gør, at man får troen på, at man kan gøre en forskel (hvis man ikke skulle tro det i forvejen) – uden at det behøver at være uoverkommeligt.

  Godt gået!
  Lone

  • Morten says:

   Hej Lone

   Mange tak for den uddybende og meget rosende kommentar til bogen.

   Der findes ikke noget bedre, end når jeg hører, at folk er søde at anbefale bogen til deres netværk. Og udover alle de pæne ord du siger om skrivestilen etc. så gør det mig rigtig glad, at du siger, at den inspirerer til at gøre en forskel. Det gør mig rigtig glad.

 27. Sanne lund says:

  Jeg læste 3 sider og købte straks bogen:)

  • Morten says:

   Så må den have været overbevisende! Dejligt at høre Sanne. Jeg håber, du vil synes, at resten af bogen er lige så god.

   • Sanne lund says:

    En dejlig dag i solen midt i livet midt på græsplænen og har bare i dag læst 2/3 af bogen!!!
    I AM IN LOVE
    DU er en gave….Tak

 28. Søren Louring says:

  Inden jeg havde fået læst kapitlet færdigt, så var bogen bestilt. Fantastisk bog. Utroligt velskrevet og nem at gå til. De mange små historier er med til at gøre bogen underholdende, men gør også at man kan huske mange af pointerne. Men ellers er de korte sammenfatninger i slutningen af hvert kapitel også rigtigt gode, hvis man lige vil have noget genopfrisket. Der er ingen tvivl om at Morten selv bruger mange af de teknikker han beskriver og når man opdager at de rent faktisk virker på en, så bliver man nemt overbevist om at der må være noget om det.
  Jeg er blevet meget bevidst om hvilke af virkemidlerne jeg selv og andre bruger i dagligdagen og kan allerede nu mærke en forskel i måden jeg agerer på. Dette er en af de få bøger jeg kommer til at læse mere end en gang.
  Jeg er dog lidt tilbageholdende med at anbefale bogen til mine kollegaer, da de jo ikke skal kende de samme fif som mig :-).

  • Morten Münster says:

   Hej Søren – hold da op en fin feedback på bogen! Mange tak. jeg er rigtig glad for, at du kunne lide opsamlingen, og specielt, at du kunne finde på at læse den igen.

   Mange tak for ordene!

 29. Hej Morten. Jeg må indrømme, at jeg ikke har læst kapitlet endnu. Jeg venter faktisk på, at din bog skal dumpe ind ad døren. Jeg bestilte den, da jeg var til dit foredrag i TimeGruppen forrige uge (rigtigt godt i øvrigt). Mon den er på vej? 😉 Hygge.

  • Morten Münster says:

   Hej Christina

   Tak for de pæne ord om foredraget. Jeg har nok været lidt uklar, for ideen var, at du bare skulle have taget en under armen – det var derfor der lå en stak ovre i hjørnet:) jeg sørger for at få sendt en til dig med det samme.

 30. Med fare for at gentage, hvad der allerede er blevet sagt, tilslutter jeg mig jubelkoret. Kapitlet engagerede og fængede, og jeg blev begejstret over at opdage, at jeg allerede bruger flere af teknikkerne – uden at være bevist om det. Ikke mindst Franklin-metoden ynder jeg at bruge over for kunder, der kræver. I min verden hed det før bare “kvæl dem i kærlighed”.

  Havde man nu kunnet uploade et billede til sin kommentar, ville jeg have vist et billede af din bog, som ligger foran mig på arbejdsbordet. Ikke helt læst, men allerede godt bøjet i kanterne. Jeg glæder mig til at blive ekspert i at flytte mennesker, holdninger og produkter.

  • Morten Münster says:

   Marianne – det kan slet ikke gentages nok gange:) Og det er gør mig SÅ glad, at alle de hundredevis af timer ved tastaturet glæder så mange læsere.

   Så mange tak for din gode feedback – vend rigtig gerne tilbage med flere kommentarer til bogen, når du er færdig.

 31. Kommer den som eBog?
  Da jeg bor i Sydamerika er det ikke sådan lige at køber bøger i paprirformat, der er høje forsendelses og told- og momsomkostninger.

  • Morten Münster says:

   Hej Peter – Ja, det gør den! Forlaget burde være på vej med den her inden sommerferien. Jeg skal nok give lyd fra mig, når jeg kender datoen for udgivelsen.

 32. Dejligt med et så let læselig og forstålig kapitel om så vigtigt et emne.
  Som mellemleder vil jeg helt sikkert forsøge at bruge nogle af teknikkerne – både den ene og den anden vej i organisationen.
  Og bogen – ja den skal jeg da have fat i ;o)

  • Morten Münster says:

   Dejligt at høre Jette! Det er fantastisk, at du kan bruge redskaberne. Håber, bogen vil gøre dig endnu dygtigere i disciplinen!

 33. Kira Hald says:

  Hej
  Kapitlet kom for sent.
  Jeg var nødt til at købe hele bogen selv efter at have smuglæst den hos en kollega. Jeg anbefaler den til alle, den er underholdende og brugbar, både privat og professionelt.
  Hilsen
  Kira

  • Morten Münster says:

   Hej Kira – fra mit perspektiv er det jo en luksusproblemstilling:) En rigtig god en af slagsen.

 34. Anne-Mette says:

  Et rigtigt inspirerende kapitel, der fik flyttet mig i jagten på egen personlig indflydelse – jeg er klar til at købe mig til mere!

  • Morten Münster says:

   Dejligt, at bogen ikke kun hjælper læseren med at flytte andre, men også flytter læseren i sig selv. Det betyder meget for mig at høre Anne-Mette.

 35. Henrik Caspersen says:

  Særdeles interessant (gratis) kapitel. Bogen er bestilt.

  • Morten Münster says:

   Fantastisk nyhed, Henrik! Jeg håber, du vil synes, at resten af bogen er lige så interessant.

 36. GitteSP says:

  Jeg har netop bestilt bogen, må lige ha’ lidt mere 😉

  • Morten Münster says:

   Gitte: Det er det helt rigtige svar:) Jeg håber, at du vil synes om resten af bogen.

 37. Christina says:

  Det er tankevækkende, at man skjult kan påvirke andres handlemåde.

  • Morten Münster says:

   Hej Christina

   Jeg synes jo også, at det er voldsomt interessant. Noget af det mest interessante er også, at vi gennem snart sagt alle strategier faktisk påvirker folk ubevidst – men ofte i den forkerte retning. Jeg håber, at min bog kan hjælpe os alle sammen til at blive lidt mere bevidst om det.

 38. Inge Aagaard says:

  sjov, jordnær bog, der giver god ledelsesinspiration….
  bliver vist nødt til at læse hele bogen:)

  • Morten Münster says:

   Hej Inge

   Tak for den gode feedback. Underholdende og jordnær var faktisk to af de ord, jeg gerne ville have til at gennemsyre bogen, så jeg er rigtig glad for, at det også er din oplevelse.

 39. Så går jeg lige først i gang med din “sneek preview” -kapitel!
  – Så må vi se om bogen også skal læses 😉

 40. Interessant læsning. Sad undervejs og tænkte over alle de muligheder. Fx ungerne og deres lektier! Chefen – altså i stedet for at chefen bruger den på mig til mus-samtalen, skal jeg da bruge det på ham og fortælle ham hvilken chef han er 🙂 Mulighederne er jo uendelige. Jeg har ikke engang nået at udtænke hvordan man får størst gavn af det, i forhold til sin partner -måske skulle man fortælle ham, at han altid var så flink til at ordne vasketøjet. hi hi. Jo, jeg vil gerne læse mere.

  • Hej Malene

   Dejligt, at bogen inspirerer dig. Det var mit mål med den – så hvis den sætter tanker igang, så er det jo bare om at prøve tingene af!

   Held og lykke – og dejligt, at du gerne vil læse mere:)

 41. Faldt over et indlæg du havde skrevet i forbindelse med, at alle ting, parkeringsbøder og blev så fascineret af måden du brugte sproget på. Fascinationen var stor nok til at jeg googlede dit navn og fandt frem til din hjemmeside og dermed også kapitlet i din bog. Absolut en fornøjelse at læse, flot skrevet og med vendinger og tanker der er til at forstå.
  Det kunne godt tænkes at der skulle investeres i noget nyt læsestof…

  • Hej Martin, Hvor er jeg glad for, at du googlede – og at du følger op med den positive kommentar. Vend endelig tilbage med flere kommentarer, hvis du beslutter dig for at læse hele bogen 🙂

 42. Kirsten Larsen says:

  Så har du en fan mere… Jeg hørte dig i bilradioen sidste uge – de sidste 10 min. i garagen for at få det hele med. Så direkte ind og Google dig, og 5 minutter efter var bogen bestilt hos Saxo. 2 dage efter kom bogen, og den blev læst i weekenden. Jeg er selv ved at forberede MUS samtale, og fik nogle gode ideer. Min mand, der lige er startet nyt job, blev tvunget til at læse nogle kapitler, og fik en helt ny infaldsvinkel til de leverandørmøder, han skulle i gang med. Min datter, der lige har taget “Forhandlingsteknik” på London Business School, blev – da jeg fortalte nogle af dine eksempler -så interesseret, at hun også har købt bogen, og alle som jeg citerer dig for (og det er mange 🙂 spørger, om de må låne bogen. Så som sagt: du har en fan mere.. 🙂

  • Sikke en fantastisk dejlig kommentar at læse 🙂 Jeg bliver rigtig glad, når jeg hører at folk bruger redskaberne fra bogen, og når de er søde at anbefale bogen til deres familie og netværk -tak!

 43. Hej Morten
  Jeg købte bogen efter at have hørt dig i radioen bl.a. Der var bare noget, der i dén grad “ringede” ind hos mig. Jeg har læst bogen forud for et vigtigt møde, som jeg havde inviteret mig selv til mhp at forsøge at skabe nye samarbejdsrelationer i sundhedssektoren – en målgruppe, som jeg har forsøgt at nå, med min specialviden i mange år – uden et decideret mærkbart gennembrud…… formentlig fordi alle gerne vil lære nyt – men helst vil fortsætte med at gøre, som de plejer.
  Jeg havde forberedt mig til mødet – brugte dine ideer som anledning til at ændre mit oplæg – og fik – helt uventet og overraskende faktisk rigtig god respons…..langt bedre end jeg er vant til. Hvorvidt det fører til noget konstruktivt, må jeg afvente og se, men jeg er decideret optimist! Tak for en rigtig god – overkommelig – og fornøjelig bog, som jeg har anbefalet til højre og venstre, når jeg har haft anledning til det i de seneste 14 dage.

  • Hej Helle
   Hvor er jeg glad for at høre, at du har kunne bruge bogen og dens teknikker direkte i dit arbejde. Det er jo uden tvivl en af de ultimative succeskriterier for mig som forfatter til bogen 🙂 Og så er jeg da enormt spændt på, hvad det fører til for dig i dit forestående arbejde – du må endelig give lyd, når du får svar, det, ville jeg kun synes, var spændende at få en opdatering på.

   Indtil da held og lykke. Jeg håber, at dit møde fører til en adfærdsændring og nye konstruktive samarbejdsrelationer 🙂

   De bedste hilsner
   Morten

 44. Hej Morten
  Allerede inden jeg var færdig med det gratis kapitel, var bogen bestilt (på biblioteket 😉 ) og bogen blev læst igennem på en aften. Masser af inspiration til at gå anderledes til værks for at få min vijle/ønsker til at gå i opfyldelse. Noget er allerede prøvet af og det virkede :-).
  Så tak for en god bog.
  Mvh
  Mette

 45. Hej Morten. Et rigtigt godt kapitel jeg fik på mail, jeg har bestilt mit eget eksemplar. Du har en masse stærke pointer, og som jeg kan læse på folks kommentarer så FORTSÆTTER det, herligt.
  Og imponerende at du har tid til at svare på alle kommentarerne.

  • Hej Povl – mange tak for de fine ord. Og det med at besvare kommentarerne er da det mindste, når der er så mange læsere som dig selv, der gider at bruge tid på at give mig feedback.

   Jeg håber, at det vil fortsætte, som du skriver:)

 46. Lisbeth Andersen says:

  Har kun een kort, men sigende kommentar. Bogen er købt!

 47. Charlotte says:

  Nogle gode pointer som får en til at ville kigge sine egne handlingsmønstre efter i sømmene.

 48. Pernille Yde Planck says:

  Virkelig interessant og underholdende læsning – skal klart læse hele bogen 🙂

 49. Bjarne Jensen says:

  Hej Morten
  Jeg har købt bogen og er næsten færdig med den – en super god bog, let læselig og meget interessant. Er i gang med at starte eget firma og selvom jeg har været sælger i mange år og sikkert (måske ubevidst) bruger nogen af teknikerne er den helt klart inspirerende.
  God jul
  Bjarne

  • Morten Münster says:

   Hej Bjarne

   Hvor dejligt at høre, at selv en garvet sælger kan lære en smule. Og ja, det er nok sådan, at den sætter nogle ord på noget, som dygtige sælgere nok har gjort ubevidst. Et forsinket god jul til dig også!

 50. Haha, når du gør det her på denne måde, skal det sq nok gå dig godt. Du skriver kort og præcist med et glimt i øjet, og dine observationer og eksempler er for mig at se empirisk holdbare. Så jeg overvejer kraftigt om ikke jeg skulle smide lidt spareskillinger efter dit projekt (Det er så egentlig dig, jeg køber)

  • Morten Münster says:

   Trylle!

   Det bør du gøre:) altså det der med kaste nogle spareskillinger efter bogen…

 51. Marlene Munch says:

  Hej Morten
  Meget inspirerende og flere aha-oplevelser igennem kapitlet. Udfordringen ligger i, også at kunne anvende det mere bevidst. Men det er jo op til læseren og ikke forfatteren:-) Ihvertfald let tilgængelig og let at læse og forstå. Håber bogen ligger under juletræet på tirsdag.

  • Morten Münster says:

   Hej Marlene

   Mange tak for den gode feedback. Det er rigtigt, at der er et stykke vej endnu fra teori til handling. Men som du også skriver, så er det første skridt jo at vide det:) Resten er øvelse og test. Og der har vi alle en del at lære…

 52. Mogens Tolstrup says:

  Jeg kunne desværre ikke åbne pdf-filen.
  Med venlig hilsen
  Mogens Tolstrup

 53. Ole Norsker says:

  Hej Morten
  Godt skrevet – og meget tankevækkende, at vi er så påvirkelige af de enkelte teknikker! Det er jeg ikke faldet over i den læsning om hjernen og hjerneforskning, som jeg er gået ind i fornylig. Jeg har en stærk fornemmelse af, at rigtig gode ledere jeg har haft i de seneste år bruger nogle af teknikkerne.

  Din bog er sat på min ønskeliste til marts.

 54. Hej Morten,kunne vist ikke undgå, at få dit kapitel med, da jeg gik ind på din blok, -så jeg har ikke læst dét kapitel, men til gengæld har jeg læst hele bogen, som jeg synes er fantastisk.

  Hvis der skal lyde lidt kritik, så er der lige lovlig mange fremmedord i, men den er muligvis skrevet til en anden målgruppe end mig 🙂 Men man lære jo og DET er godt!

  Tak for en god blok og tak for en god bog!

  De bedste hilsner

  Eivind.

  • Morten says:

   Hej Eivind

   Mange tak for de fine ord – og din feeedback. Den er taget til efterretning.

 55. Hej Morten
  Tak for kapitlet, det er læst, og bogen er købt.
  Tak for en god og inspirerende blog.
  Kent

 56. Meget underholdende at læse og let forståeligt. Jeg smilte meget undervejs 🙂 Tak for god læsning!

 57. Christine says:

  Hej Morten

  Du skærer ind til benet og kommer ud over kanten med budskabet på en så medrivende facon at jeg blev holdt fængslet…bogen er kommet på min ønskeliste 🙂

  Mange hilsener
  Christine

 58. Phaibool Tae says:

  Hej M.

  Tak for det gratis kapitel. Jeg har til at starte med reserveret bogen på biblioteket. Glæder mig til at læse resten. Ses på LinkedIn 🙂

 59. Inger Engelst Madsen says:

  Hej Morten
  Meget levende fortælling med let genkendlige eksempler fra hverdagen 🙂
  Konsistent …. Knytter kapitlet til din appel om at skrive en kommentar …. Gøre mig en “tjeneste” … :0) Nu havde jeg jo taget skoene på og læst det første kapitel … Men jeg har nu taget skoene af igen og køber i denne omgang ikke din bog – selvom kapitlet både er “hyggelig” og godt skrevet 😉
  Venligst inger

 60. Rasmus Nielsen says:

  Hej Morten,

  Jeg har nu læst hele bogen, men tilmeldte mig dit nyhedsbrev derefter. Rigtigt spændende bog med mange gode fif. Lånte den på biblioteket, men overvejer at købe den for at have den som opslagsbog.

  Mvh
  Rasmus

 61. Marianne Vejlgaard Kristensen says:

  Kære Morten
  Fantastisk nem at gå til og meget inspirerende, så bogen er bestilt! Jeg har allerde i denne uge gjort mit første ‘bevidste’ nudging forsøg i forbindelse med en kampagne, så nu er jeg spændt på at se effekten 🙂

 62. Pernille Bondo Harders says:

  Hej Morten
  Jeg læste det gratis kapitel af din bog Personlig Indflydelse og blev så grebet af den, at jeg købte den som e-bog med det samme.
  Super interessant, sjovt og spændende at læse:-))
  Meget relevant for mig både personligt og i mit arbejde som sundheds- og miljkonsulent.

 63. Pernille says:

  Hej Morten. Tak for god inspiration i bogen ‘Personligindflydelse’. Jeg læste i løbet af ganske få dage, og lærte en masse. Nu forsøger jeg at have teknikkerne som ‘top of mind’. Jeg er vild med dit levende sprog, dine fængende overskrifter og kloge betragtninger. Du kan noget med ord! En stor fornøjelse.

 64. Lis Grønkjær says:

  Super fint afsnit. Har allerede bestilt bogen. jeg står over for at skulle gennemføre et nyt projekt – i stærk konkurence med mange andre opgaver, så her har afsnittet allerede give mig rigtig fine indsigter samt gode ideer til at det ikke drukner inden vi går i gang. Bedste faglitteratur jeg har læst længe.

  • Morten says:

   Hej Lis.
   Det lyder som en god beslutning:) Jeg håber, at resten bogen vil være ligeså givende for dig og projektet.
   /Morten

 65. Ulla Lundberg Wagner says:

  Hej Morten,
  Allerede efter at have læst nogle få linjer i det gratis kapitel, vidste jeg at DEN bog ville jeg læse. Du er jo fantastisk Morten 😉
  Bogen er købt og skal læses lige om lidt – jeg har været jobsøgende i 3 år og kan se at denne bog kan hjælpe mig i min jobsøgning, tak!
  Hilsen Ulla 🙂

  • Hej Ulla. Mange tak for de pæne ord. Jeg håber, at resten af bogen vil fornøje dig ligeså meget. Held og lykke med jobsøgningen – fantastisk hvis min bog kan hjælpe dig! /Morten

 66. Supergodt. Har købt bogen og vil varmt anbefale den!

  • Morten says:

   Hej Henrik

   Tak for, at du gad at skrive sådan en fin kommentar:) God dag til dig.

   /M

 67. Helle Rasmussen says:

  Hej Morten. Tak for et meget velskrevet og underholdende kapitel, glæder mig til at læse resten af bogen. Tror bestemt jeg vil kunne bruge den fremover. Jeg tilføjer dig lige på LinkedIn. 🙂 Vh Helle

 68. Anette says:

  Hej Morten. Smart med erindringsmail…og opfordring til kommentar – den giver jeg gerne. Jeg følte mig meget underholdt da jeg læste det gratis kapitel og fik også et par pointer. Meget af det vidste jeg godt på forhånd, da jeg har læst kommunikation og dansk på RUC, men det er jo altid godt at få støvet begreberne af.

  Jeg er pt jobsøgende og en af mine strategier er at inviterer mig selv på kaffemøder i interessante virksomheder. Og det er rigtigt som du skriver: at bede folk om en tjeneste først er en god vej ind til et møde – for nu kender vi jo hinanden…

  Giver du arbejdsløshedsrabat på din bog? 🙂

  Mange hilsener
  Anette

  • Morten Münster says:

   Hej Anette

   Mange tak for din kommentar – jeg håber, at din strategi vil virke! Det er desværre ikke mig, der styrer prisen på bogen, men husk, at du kan få den på næsten alle DSB-stationer i landet gennem Toppocket-konceptet. Der koster den kun 60 kroner.

 69. Maiken says:

  Hej Morten 🙂
  Købte bogen hos Saxo da der var gået en time. Det var simpelthen for interessant 😉
  Godt arbejde 🙂
  Hilsen Maiken

 70. Kan især godt lide storytelling i starten, hvor du fortæller ting fra den personlige sfære. Det er jo det, der drager os ind i historier – personer og ikke produkter eller organisationer. Har foreslået, at vi køber bogen til kom-afdelingen, som tips til, hvordan vi overbeviser om forandringer i organisationen.

  • Morten Münster says:

   Hej Mette

   Det er jeg rigtig glad for, det var jo hele tiden ideen med formen på bogen. Jeg håber, det lykkes at overbevise dine kollegaer. Hvis ikke, så er der jo noget i vejen med bogen:)

 71. Heidi says:

  Hej Morten.
  Jeg kan kun tilslutte mig alle de gode kommentarer, du allerede har fået.
  Ja, jeg fik “skoene på” og købte bogen, som jeg er i fuld gang med .
  Den er meget interessant.
  Mange af metoderne bruger jeg allerede, MEN jeg vidste ikke at jeg gjorde det.
  Fremadrettet bliver det jo spændende, at være lidt mere opmærksom på og lidt mere målrettet med, hvilket budskab jeg egentlig gerne vil have frem.

  • Morten Münster says:

   Mange tak Heidi – der er mange, der netop har fortalt, at de gennem bogen har forstået, hvorfor teknikker, de allerede bruger, faktisk virker. Det er jo også en glæde.

 72. Ivan Jakobsen says:

  Hej Morten,
  Jeg har netop læst kapitel 1 af din bog. Meget velskrevet! En fornøjelse at få nye, interessante indspark for os, der arbejdet meget med relationer – bl.a. i vores salg. Du skriver levende og krydrer med finurlige historier og evidens. Det er lækkert! Bogen er hermed købt.
  Ivan

 73. Birgitte says:

  – det var interessant og velskrevet…

 74. Malene says:

  Ikke overraskende særdeles velskrevet og inspirerende. Du er en særdeles dygtig formidler og kommunikator – både skriftligt og mundtligt. Jeg køber bogen. God dag 🙂

 75. Michael Rosendahl says:

  Kære Morten.

  Jeg læste din bog med stor fornøjelse og skal bestemt igennem den et par gange til.
  Dog: Det er særdeles vigtigt at man citerer sine kilder korrekt. Og Benjamin Franklin har altså aldrig været præsident i USA. Han var en af The founding Fathers og var den 6. præsident i staten Philadelphia, man aldrig USA.
  Det står i kap. 1.5 linie 3.
  Det kan jo rettes til næste udgave…
  Tak for en god og inspirerende bog.

  • Morten Münster says:

   Hej Michael – mange tak for den fine kommentar. Jeg er HELT overrasket over, at ingen – hverkend mig eller forlaget – har fanget den fejl. Men det er jo det, vi har kloge læsere til at gøre:) Mange tak.

 76. Det er et godt kapitel, og de rosende ord gør at jeg bestiller bogen 🙂
  Det er yderst sjældent, at jeg bliver begejstret for læsning, men dette kapitel var med forsøgsdokumentation uden dog en masse videnskabelige henvisninger, som kun er til besvær.
  Jeg glæder mig til bogen kommer.

 77. Britt Andersen says:

  Herlig læsning, hvor man lige pludselig genkender teknikkerne i sin hverdag. Du formår at skrive i et sprog, som er let forståeligt, og som giver én en følelse af, at det måske slet ikke er så svært endda, at ændre på både sig selv og andre.
  Det er lidt fascinerende at tænke på, hvor vigtigt det er, at man får serveret tingene på den rette måde.
  Jeg overvejer seriøst at investere i bogen, da jeg tror den kan være med til at flytte en hel del – både på det personlige plan og rent arbejdsmæssigt.
  Glæder mig til at få næste uges lektion i workshoppen. 🙂

 78. Laila Pedersen says:

  Super godt kapitel, det er helt sikkert at bogen skal købes.

 79. Connie Løppenthien says:

  Kapitel slugt og bogen nu købt 😉

 80. Thomas Gall says:

  Et velskrevet og letlæst kapitel, der gav god inspiration. Måske køber jeg bogen, det har jeg endnu ikke besluttet, men kapitlet var en god inspiration 🙂

 81. Touche. Solid arguments. Keep up the great spirit.

 82. Judy Egholm says:

  Kære Morten,
  Du formår i et letforståeligt sprog (også billedsproget), at beskrive intensioner og handlinger, så de fleste bør kunne forstå mekanismerne. Tak for det.

  Jeg har netop bestilt bogen, da det falder på en tør plet i fht. spirende teenager-børn; forandringsprocesser i arbejdslivet (både mit og min mands) samt til reelle forhandlinger i mit arbejdsliv – jeg tror rent faktisk, at hele min familie lærer noget af at læse denne bog.
  Det spændende bliver, når vi alle sammen anvender metoderne på hinanden.

 83. Kære Morten
  Drøntgodt kapitel – og jeg er allerede blevet den glade ejer af bogen og den er tygget over halvvejs igennem. Super nem at gå til og meget brugbar ☺

 84. Josephine Ludvigsen says:

  Jeg kan kun anbefale Personlig Indflydelse. Hele bogen. Vi har sikkert alle en travlt hverdag, men den er både nem og hurtig at læse, så der er ingen undskyldninger 🙂

 85. Bogen er da selvfølgelig allerede bestilt 🙂 Og jeg er halvvejs igennem. Den bliver ikke mindre kedelig 🙂

 86. Gitte Bruun says:

  Købte bogen i foråret – og er nu igang med 4. eller 5. gennemlæsning!

 87. Kirsten Lund says:

  Jeg er meget interesseret i emnet. Allerede i dette kapitel er der mange ting der giver mening i min arbejdshverdag.
  Vi regner med at købe bogen til kontoret.

 88. Thomas Fogh says:

  Hej Morten.
  Har læst din bog og vil blot sige tak for inspiration og klarsyn.
  Thomas

 89. Hej Morten
  Svært at mene noget andet eller tilføje nyt til alle de øvrige kommentarer. Men jeg er nu alligevel overrasket over at få sat teoretisk forståelse og viden på f.eks. labeling, som jeg intuitivt har benyttet mig af tidligere. Giver appetit på mere.

 90. money lender payday express lender [url=https://cashnow.cars]lender[/url]

 91. loan locations lender payday loans direct lender [url=https://cashnow.cars]loan over the phone[/url]

 92. loan over the phone lender lender [url=https://cashnow.cars]loans online instant approval 5000[/url]

 93. payday loans without credit check direct lender installment loans small payday loan [url=https://cashnow.cars]installment payments[/url]

 94. quick loan for bad credit loan servicing primelending payday loans direct lender [url=https://cashnow.cars]payday lender[/url]

 95. direct lender payday loans payday loans direct lender lender [url=https://cashnow.cars]direct lender installment loans[/url]

 96. Johne46 says:

  Definitely, what a fantastic website and informative posts, I definitely will bookmark your blog.All the Best! keckafeaffkf

Trackbacks

 1. […] du kan også hente det gratis kapitel fra min bog, der går mere i dybden med dette […]

 2. […] Og hvis du har brug for endnu flere teknikker, så vil jeg overraskende nok anbefale min bog med 63 konkrete strategier – den kan du iøvrigt hente et gratis eksemplar af her. […]

Speak Your Mind

*